DESPRE SICA GUARD

SICA GUARD este o societate specializată în servicii de protecţie şi gardă, atestată şi licenţiată de organele abilitate ale statului în conformitate cu ultimele reglemetări europene aflate în vigoare. Astfel, dispeceratul societăţii dispune de cele mai noi tehnologii din domeniu în ceea ce priveşte asigurarea fluxului de date şi informaţii recepţionate de la beneficiar în timp real, comunicarea rapidă dintre dispeceri, beneficiari şi echipaje de intervenţie, asigurarea protecţiei datelor şi informaţiilor confidenţiale la un grad maxim de securitate, sistemele de confirmare şi control a timpilor de intervenţie. Pentru asigurarea serviciilor de pază şi protecţie la cele mai ridicate standarde de calitate, dispeceratul nostru este într-o legătură neîntreruptă cu cele trei echipaje de intervenţie ale societăţii, formate exclusiv din foşti sau actuali sportivi de performaţă, foşti militari/agenţi ai instituţiilor de forţă ale statului, antrenaţi constant şi pregătiţi tactic pentru gestionarea situaţiilor de risc maxim care le pot întâmpina în cadrul desfăşurării activităţii specifice. Echipajele de intervenţie sunt însoţite în permanenţă de câini de pază special antrenaţi şi dresaţi de instructori cu o vastă experienţă, recunoscuţi la nivel internaţional. Asemeni agenţilor de pază, câinii sunt avizaţi şi atestaţi de poliţia română ca agenţi canini de intervenţie şi pază.


Echipa canină a SICA GUARD este compusă din câini cu diferite abilităţi şi aptitudini (agresivitate, atac, semnalizare, căutare de urme, căutarea supravieţuitorilor, detectare de droguri, etc.) din următoarele rase: ciobănesc german, ciobănesc belgian malinois, tosa inu, american staffordshire terrier, pittbul, saint bernard). Aceşti câini special antrenaţi asigură o plusvaloare semnificativă atât agenţilor de intervenţie rapidă cât şi agenţilor de pază, angrenaţi în protejarea unor obiective fixe. Divizia canină a societăţii poate fi vizitată la bazele special concepute şi construite în acest sens, aflate în Baia Mare şi localitatea Lăpuşel.


SICA GUARD nu lucrează “la negru”, nu angajează pensionari sau persoane care nu corespund standardelor de calitate impuse de planul intern al performanţei şi calităţii, beneficiind astfel de încrederea societăţilor de asigurare a riscului profesional, în ceea ce priveşte despăgubirea daunelor suferite de diverşii beneficiari.

SERVICII

Pază umană

SICA GUARD este specializata in paza si protectia diferitelor unitati industriale, fabrici, hale de productie, institutii publice, zone rezidentiale.

Pază canină

Echipajele de intervenţie sunt însoţite în permanenţă de câini de pază special antrenaţi şi dresaţi de instructori cu o vastă experienţă, recunoscuţi la nivel internaţional.

Pază călare

Sica guard vine in intampinarea nevoilor diferitelor agenti economici care isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii\silviculturii printr-o gama de servicii cu totul nou pentru piata de profil, si anume prestarea serviciilor de paza in ferme, plantatii, exploatatii forestiere, fonduri de vanatoare sau alte unitati intinse pe suprafete mari de teren prin utilizarea cailor, special instruiti in acest sens.

Servicii de monitorizare şi intervenţie rapidă

SICA GUARD este o societate specializată în servicii de protecţie şi gardă, atestată şi licenţiată de organele abilitate ale statului în conformitate cu ultimele reglemetări europene aflate în vigoare.

Gărzi de corp

Societatea dispune de garzi de corp cu atestate internationale pentru asigurarea pazei si protectiei.