SERVICII

Pază umană

SICA GUARD este specializata in paza si protectia diferitelor unitati industriale, fabrici, hale de productie, institutii publice, zone rezidentiale cu agenti de paza atestati conform reglemetarilor in vigoare si antrenati pentru gestionarea optima a diferitelor situatii cu grad mare de periculozitate.

Pază umană

SICA GUARD este specializata in paza si protectia diferitelor unitati industriale, fabrici, hale de productie, institutii publice, zone rezidentiale cu agenti de paza atestati conform reglemetarilor in vigoare si antrenati pentru gestionarea optima a diferitelor situatii cu grad mare de periculozitate.

Pază canină

Echipajele de intervenţie sunt însoţite în permanenţă de câini de pază special antrenaţi şi dresaţi de instructori cu o vastă experienţă, recunoscuţi la nivel internaţional. Asemeni agenţilor de pază, câinii sunt avizaţi şi atestaţi de poliţia română ca agenţi canini de intervenţie şi pază. Echipa canină a SICA GUARD este compusă din câini cu diferite abilităţi şi aptitudini (agresivitate, atac, semnalizare, căutare de urme, căutarea supravieţuitorilor, detectare de droguri, etc.) din următoarele rase: ciobănesc german, ciobănesc belgian malinois, tosa inu, american staffordshire terrier, pittbul, saint bernard). Aceşti câini special antrenaţi asigură o plusvaloare semnificativă atât agenţilor de intervenţie rapidă cât şi agenţilor de pază, angrenaţi în protejarea unor obiective fixe. Divizia canină a societăţii poate fi vizitată la bazele special concepute şi construite în acest sens, aflate în Baia Mare şi localitatea Lăpuşel.

Pază călare

Sica guard vine in intampinarea nevoilor diferitelor agenti economici care isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii\silviculturii printr-o gama de servicii cu totul nou pentru piata de profil, si anume prestarea serviciilor de paza in ferme, plantatii, exploatatii forestiere, fonduri de vanatoare sau alte unitati intinse pe suprafete mari de teren prin utilizarea cailor, special instruiti in acest sens. In momentul de fata, societatea presteaza acest tip de serviciu in cadrul a 3 plantatii agricole (afine) si a unei livezi de pomi fructiferi insumand o suprafata totala de peste 150 ha.

Servicii de monitorizare şi intervenţie rapidă

SICA GUARD este o societate specializată în servicii de protecţie şi gardă, atestată şi licenţiată de organele abilitate ale statului în conformitate cu ultimele reglemetări europene aflate în vigoare. Astfel, dispeceratul societăţii dispune de cele mai noi tehnologii din domeniu în ceea ce priveşte asigurarea fluxului de date şi informaţii recepţionate de la beneficiar în timp real, comunicarea rapidă dintre dispeceri, beneficiari şi echipaje de intervenţie, asigurarea protecţiei datelor şi informaţiilor confidenţiale la un grad maxim de securitate, sistemele de confirmare şi control a timpilor de intervenţie. Pentru asigurarea serviciilor de pază şi protecţie la cele mai ridicate standarde de calitate, dispeceratul nostru este într-o legătură neîntreruptă cu cele trei echipaje de intervenţie ale societăţii, formate exclusiv din foşti sau actuali sportivi de performaţă, foşti militari/agenţi ai instituţiilor de forţă ale statului, antrenaţi constant şi pregătiţi tactic pentru gestionarea situaţiilor de risc maxim care le pot întâmpina în cadrul desfăşurării activităţii specifice.

Servicii de monitorizare video

Sica guard ofera aceste servicii prin dispeceratul societatii si dispecerii de serviciu, asigurand astfel un control permanent asupra bunurilor monitorizate.

Instalare sisteme de alarmă

Sica guard presteaza acest tip de servicii printr-o colaborare stransa cu cele mai apreciate echipe externe de pe piata regionala.

Gărzi de corp

Societatea dispune de garzi de corp cu atestate internationale pentru asigurarea pazei si protectiei.

Protecţie VIP-uri

Societatea dispune de garzi de corp cu atestate internationale pentru asigurarea pazei si protectiei VIP-urilor, acestia aflandu-se intr-o legatura permanenta cu dispeceratul societatii si cu echipajele de interventie rapida, VIP-ul beneficiind astfel de toata infrastructura necesara pentru combaterea unei game largi de pericole.

Stewarzi

Societatea dispune de stewarzi autorizati pentru asigurarea sigurantei la diferite evenimente.

Asigurarea ordinii şi siguranţei publice la evenimente sportive

Societatea asigura ordinea si siguranta publica la evenimente sportive prestand o gama completa de servicii, incepand cu elaborarea planurilor de paza, avizarea acestora, colaborarea stransa cu Jandarmeria Romana si Politia Judeteana/Locala, elaborarea strategiilor de paza si a schemelor de interventie, asigurarea ordinii prin agenti proprii, atestati si instruiti in acest sens.

Servicii patrulare

Societatea presteaza servicii de patrulare, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, cu stationari si verificari periodice la oboiectivele aflate in ruta de patrulare. Efectuarea traseului de patrulare este confirmata de activarea cartelelor de proximitate, instalate la fiecare obiectiv si citirea acestora cu patrolerul aflat la echipajul de patrulare. Astfel, beneficiarul poate avea un control exact si permanent asupra modului de indeplinire a sarcinilor stabilite prin contract.

Sisteme integrate de pază şi protecţie

Societatea concepe si elaboreaza sisteme integrate de paza si protectie, incepand cu identificarea factorilor de risc, elaborarea planului de combatere a acestora si a planului de paza, avizarea documentatiilor specifice, instalarea sistemelor de alarma si monitorizare, cuplarea acestora la cele doua dispecerate ale societatii, asigurarea pazei si protectiei prin paza umana/canina sau monitorizare si interventie rapida.

SERVICII

Pază umană

SICA GUARD este specializata in paza si protectia diferitelor unitati industriale, fabrici, hale de productie, institutii publice, zone rezidentiale.

Pază canină

Echipajele de intervenţie sunt însoţite în permanenţă de câini de pază special antrenaţi şi dresaţi de instructori cu o vastă experienţă, recunoscuţi la nivel internaţional.

Pază călare

Sica guard vine in intampinarea nevoilor diferitelor agenti economici care isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii\silviculturii printr-o gama de servicii cu totul nou pentru piata de profil, si anume prestarea serviciilor de paza in ferme, plantatii, exploatatii forestiere, fonduri de vanatoare sau alte unitati intinse pe suprafete mari de teren prin utilizarea cailor, special instruiti in acest sens.

Servicii de monitorizare şi intervenţie rapidă

SICA GUARD este o societate specializată în servicii de protecţie şi gardă, atestată şi licenţiată de organele abilitate ale statului în conformitate cu ultimele reglemetări europene aflate în vigoare.

Gărzi de corp

Societatea dispune de garzi de corp cu atestate internationale pentru asigurarea pazei si protectiei.